Joustavat remonttipalvelut uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Road Rabbit Oy tarjoaa joustavat remonttipalvelut sekä yrityksille että yksityisille kotitalouksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla. Toteutamme kaiken betonipinnoista alkaen. Remontoimme lattiapinnat sekä WC- ja pesutilat. Meiltä saat niin alaslasketut katot kuin äänieristetyt tilat ja turvaovetkin. Hoidamme väliseinien rakentamiset ja ovien asennukset. Kustannustehokkaat jäähdytysratkaisut toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia remonttipalveluja tarvitset!

Olemme erikoistuneet liiketilojen remontointiin

Etsitkö kokenutta tekijää liiketilan remontille Uudenmaan alueella? Yrityksemme Road Rabbit Oy on erikoistunut liiketilaremontteihin. Remontoimme myös toimistoja ja toimitiloja. Meiltä saat lisäksi muun muassa teollisuustiloihin soveltuvat kestävät epoksilattiat.

 

Meillä on pitkä kokemus toimitilojen vuokraajien ja sijoitusyhtiöiden palvelemisesta. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa Antilooppi, Mandatum ja Sponda.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaiseen liiketilaan tarvitset remonttia!

Yhteystiedot

Huolellisesti tehdyt huoneistoremontit 

Meiltä saat laadukkaat ja huolellisesti tehdyt huoneistoremontit koko Uudenmaan alueella. Autamme mielellämme myös huoneistoremonttien suunnittelussa. Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpia remontteja jo vuodesta 1998 lähtien, joten voimme ehdottaa sinulle toimivia ja aikaa kestäviä ratkaisuja.

 

Pienelläkin pintaremontilla saamme raikastettua huoneiston kuin huoneiston yleisilmettä. Jos suunnittelet huoneiston myymistä, kokonaisvaltaisella remontilla saat nostettua sen arvoa merkittävästi.

 

Palveluihimme kuuluvat myös kalmakorjaukset ja otsonointi. 

Korkean paikan työt 

Onko yrityksesi vanha mainos tai logo korkeassa paikassa, ja tarvitset apua sen poistamiseen? Älä huoli, palvelemme sinua mielellämme! Road Rabbit Oy tekee korkean paikan töitä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Työskentelemme aina luotettavasti, työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

Energiatehokkaiden ilmastointilaitteiden vuokraus

Etsitkö energiatehokasta ilmastointilaitetta liiketilaan, toimistoon tai kotiin? Vuokraamme korkealaatuisia ilmastointilaitteita asiakkaille koko Uudenmaan alueella. Voit vuokrata tilaasi parhaiten sopivan ilmastointilaitteen tarvitsemallesi ajanjaksolle. Meiltä löytyy luotettavasti toimivia, siirrettäviä ilmastointilaitteita kaikenkokoisiin tiloihin.